Aktiviteter

Sollerö Camping besöker man kanske i första hand för den underbara miljön och lugna, gemytliga stämningen. Förutom det erbjuds du som gäst en hel del aktiviteter.

Vad sägs om ett långgrunt bad vid egen sandstrand, direkt på campingen. En lekpark med gungor, rutschkana, linbana och en stor hoppkudde. Roddbåtar, kanoter för uthyrning. För den fiskeintresserade säljs fiskekort på campingen.

Boulebana och en inhägnad tennisbana finns för de sportsugna. För den cykelintresserade finns mängder av utmanande cykelvägar. På campingen finns cyklar för uthyrning.

För golfspelarna finns två alternativ. Vid restaurangen Jugen Jon, granne med campingen finns en minigolfbana av enklare modell. På andra sidan vägen ligger Sollerö Golfklubbs tuffa 18-hålsbana.

För ungdomar finns CC-ung lokalen. Där har ungdomarna en egen stuga man utrustat med TV, DVD, Video, TV-spel, böcker och en mängd spel. Här är det under högsäsong bio och disco några gånger i veckan.

För den som är sugen på att bara umgås i mysig miljö finns det nyrenoverade TV-huset med stor inglasad veranda och en bedårande utsikt över Siljan och Gesundaberget. Huset är utrustat med stor platt-TV.

I anslutning till TV-huset finns också dansbanan, där det arrangeras dans några gånger under sommaren. TV-huset och dansbanan är samlingspunkten för de flesta gruppaktiviteterna under både sommar- och vintersäsongen.

IMGP1201

Sköna bad vid egen strand / The beach

IMG_0500
Fiskelycka / Evening fishing
Bula-2
Aktivitet i lekparken / Activity in the playground