30 juni – 1 juli Rosa Weekend

Här kommer en nyhet för sommaren och inte vilken nyhet som helst. På sin väg till en spelning norrut har Christer lyckats få Andreas Jonsson och Pink Cadillac Band att göra ett stopp på Sollerö Camping.
De startar upp kvällen med att köra Sven-Ingvars låtar. Allt från gamla godingar till den lite tuffare Hultsfredsstilen. Efter paus växlar de över till 50–60 tals rock and roll!
Räkna med riktigt drag med andra ord.
Så varför inte ta med bord, stolar och något gott att äta och dricka till dansbanan och njuta av underbar solnedgång och en fantastik underhållning.
Som inte detta vore nog. Christer har redan bokat dem till nästa års Kräftskiva.
Så det här stoppet blir en liten försmak.


Dagen efter, lördag 1 juli kör vi vidare på det rosa temat. När Janne höll sin vinprovning i vinter kom önskemål om att Christer skulle hålla en provning med Roséviner i sommar. Så vad passar väl inte bättre än att vi kör den denna rosa helg. Christer har lovat plocka ihop ett antal roséviner med varierande färgsättning och karaktär. Denna gång höjer vi också priset med 25 kr då Christer vill skänka dessa 25 kr oavkortat till Rosabandet kampanjen.
Priset för provningen blir denna gång 100 kr/person. Maxantal är som vanligt 25 personer så först till kvarn gäller.
Anmäler er till vinprovningen gör ni till Christer på e-post, chriper@telia.com eller ringer 073–0369273. Ni kan också prata med honom är han är på plats. Ni hittar då honom på plats 101.