Om Campingen

Tältområdet
Campingen från bron
Kök i servicehus

Sollerö Camping erbjuder totalt 200 platser. Av dessa är 109 säsongsplatser. Säsongsplatserna ligger spridda över campingen. På så vis kan säsongscamparna vara våra dygnsgäster behjälpliga med information och i bland kanske värdefulla tips och råd. Vi har också genom detta placeringssätt lyckats undvika ”vi och dom känslan” som ibland kan upplevas mellan säsongare och gäster.

Tomtstorlekarna varierar mellan ca 64 m² till 135 m² för dom största. Alla platser är utrustade med nya 16 amp elskåp och så kallade EU-kontakter.

Med fantastisk utsikt över Siljan och Gesundaberget ligger campingens samlingslokal. Här finns 32 sittplatser i huset och ytterligare 32 på den varmbonade och inglasade verandan. Denna lokal disponeras fritt av campingens gäster.

Sammankopplad med lokalen finns också vår dansbana där danser hålls 2-3 gånger varje sommar.

För de yngre gästerna finns CC-unglokalen. Detta hus är ungdomarnas egna och här anordnas under högsäsong filmvisning, disco och andra aktiviteter. Har inte CC-unggänget något arrangemang så kan man alltid slinka in och spela lite TV-spel, läsa eller bara umgås.

Nere vid sjön finns också ett tältområde utrustat med fasta bänkar och bord.

Tre servicebyggnader finns på campingen.
I receptionshuset finns förutom toaletter även kök och disk. Diskplatserna är fyra till antalet och köket är utrustat med kokplattor, ugn samt mikro. I detta hus finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare.

Servicehus 1 inrymmer fyra herr- och fyra damtoaletter samt tre herr- och tre dam duschar.

Servicehus 2 inrymmer en herr- och en damtoalett, båda handikappanpassade. Här finns också fyra herr- och fyra damduschar samtliga anpassade för handikappade. Nyrenoverat kök och diskrum finns också i detta hus. Förutom tre diskplatser är köket utrustat med kokplattor, mikrovågsugnar och vattenkokare. Ett rum för latrintömning finns också i detta hus.

Granne med campingen ligger Restaurang- och Pizzeria Jugen Jon.