Sommarsäsong

Under sommarsäsongen finns det 109 säsongsplatser utspridda över hela campingområdet.

Sommarsäsongen varar från slutet på april till och med slutet av september, datumen varierar från år till år beroende på hur helgerna faller in under året.

Sommarsäsongsplatserna är populära och därför finns det en kölista som för närvarande är uppe i över 30 förväntansfulla campare som väntar på en plats.

Är du intresserad av att ställa dig i kön kan du göra det genom att maila in till sasongsbokning@sollerocamping.se eller genom att ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.

När du har fått kontakt med Peter som är säsongsbokningsansvarig kommer du att ombes betala en depositionsavgift på 500 kr som du sedan får dra av från den första säsongsavgiften när du får en plats.

Alla säsongsplatser har tillgång till 16 amp, elförbrukningen debiteras separat med 1.50 kr/kWh som faktureras två gånger per säsong.

På campingområdet har du fri tillgång till 3 servicehus, varav ett nybyggt 2020 i anslutning till ”TV-huset” med inglasad veranda.

Det är i TV-huset som vi bedriver våra gemensamma aktiviteter.

Det går även att boka TV-huset kostnadsfritt för eget socialt umgänge, bokar gör man till telefonnummer 0250-222 30.

Byteskö

Om du har blivit tilldelad en säsongsplats men vill byta till en annan kan du be om att få ställa dig i byteskö.

Det gör du genom att maila till sasongsbokning@sollerocamping.se eller ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.

För- och eftersäsong

För den som väntar på att få en säsongsplats eller endast är intresserad av att campa en del av säsongen finns alternativet att stå på en för- eller eftersäsongsplats.

Försäsongen sträcker sig över perioden från slutet på april till veckan innan midsommar, det går även att köpa till midsommar så att man kan stå kvar på samma plats.

Eftersäsongen sträcker sig över perioden från slutet på augusti till slutet på september.

Är du intresserad av en för- eller eftersäsongsplats kan du maila sasongsbokning@sollerocamping.se eller ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.