Säsongscamping

Vintersäsong

Vintersäsongen varar från 1 oktober till och med 30 april. Datumen varierar från år till år beroende på hur helgerna faller in under året..

Under vinterhalvåret släpper vi spärren på 109 säsongsplatser och öppnar upp de platser som på sommaren endast är öppna för gästcampare.

Så med andra ord finns det gott om platser för den som är sugen att prova på att bo på Sollerön under vintern.

Alla platser har tillgång till 16 amp, elförbrukningen debiteras separat med 2.65 kr/kWh som faktureras månadsvis.

Våra elstolpar är så utrustade att du själv via mobiltelefonen kan slå av på värmen.

De flesta av platserna är även utrustade med trallgolv.

På campingområdet har du fri tillgång till 5 servicehus, varav ett nybyggt 2020 i anslutning till ”TV-huset” . Servicehus 4 färdigställdes och invigdes vintern 2022.
I servicehus 3 och 4 finner ni också våra familjeduschrum.
Köket i receptionshuset och servicehus 2 är förutom kokmöjligheter, ugnar, micro också utrustade med restaurangdiskmaskiner.

Det är i TV-huset som vi bedriver våra gemensamma aktiviteter som kan vara allt från dryckesprovningar, räkfrossa, nyår- och påskknytis för att nämna några.

Det går även att boka TV-huset kostnadsfritt för eget socialt umgänge, bokar gör man till telefonnummer 0250-222 30.

Är du intresserad av en vintersäsongsplats så bokar du det via mail till sasongsbokning@sollerocamping.se eller till säsongsbokningstelefon: 073-58 222 31.

Sommarsäsong

Under sommarsäsongen finns det 109 säsongsplatser utspridda över hela campingområdet.

Sommarsäsongen varar från 1 maj till och med 30 september. Datumen varierar från år till år beroende på hur helgerna faller in under året.

Sommarsäsongsplatserna är populära och därför finns det en kölista med förväntansfulla campare som väntar på en plats.

Är du intresserad av att ställa dig i kön kan du göra det genom att maila in till sasongsbokning@sollerocamping.se eller genom att ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.

När du har fått kontakt med Christer som är säsongsbokningsansvarig kommer du att ombes betala en depositionsavgift på 500 kr som du sedan får dra av från den första säsongsavgiften när du får en plats.

Alla säsongsplatser har tillgång till 16 amp, elförbrukningen debiteras separat med 2.65 kr/kWh som faktureras månadsvis.

Våra elstolpar är så utrustade att du själv via mobiltelefonen kan slå av på värmen

På campingområdet har du fri tillgång till 5 servicehus, varav ett nybyggt 2020 i anslutning till ”TV-huset”. Servicehus 4 färdigställdes och invigdes vintern 2022.
I servicehus 3 och 4 finner ni också våra familjeduschrum.
Köket i receptionshuset och servicehus 2 är förutom kokmöjligheter, ugnar, micro också utrustade med restaurangdiskmaskiner.

Det är i TV-huset som vi bedriver våra gemensamma aktiviteter.

Det går även att boka TV-huset kostnadsfritt för eget socialt umgänge, bokar gör man till telefonnummer 0250-222 30.

Byteskö

Om du har blivit tilldelad en säsongsplats men vill byta till en annan kan du be om att få ställa dig i byteskö.

Det gör du genom att maila till sasongsbokning@sollerocamping.se eller ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.

För- och eftersäsong

För den som väntar på att få en säsongsplats eller endast är intresserad av att campa en del av säsongen finns alternativet att stå på en för- eller eftersäsongsplats.

Försäsongen sträcker sig över perioden från månadsskiftet april/maj till veckan innan midsommar, det går även att köpa till midsommar så att man kan stå kvar på samma plats.

Eftersäsongen sträcker sig över perioden från böjan på augusti till slutet på september.

Är du intresserad av en för- eller eftersäsongsplats kan du maila sasongsbokning@sollerocamping.se eller ringa till säsongsbokningstelefonen 073-58 222 31.

Att se och göra i den vackra Siljansbygden